Ben jij een zelfstandige professional?

En wil jij samen bouwen aan een waardevolle en langdurige samenwerking, door het succesvol afronden van (tijdelijke) opdrachten? Wij matchen jouw ervaringen, skills en doelen aan potentiële opdrachten.
inschrijven

Wat bieden wij?

Door onze persoonlijke en directe aanpak sta jij als zzp’er centraal. Het is ons doel om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je zorgeloos kan werken bij onze opdrachtgevers. 

We bieden je als zzp’er diverse tools aan waarmee jij je skills en deskundigheid kan bevorderen. Je wordt onderdeel van een waardevol netwerk waarin uitdagingen, kansen en succeservaringen elkaar constant opvolgen. 

Spinning Top conformeert zich aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige bescherming.

Ontvang opdrachten, deel je ervaring en expertise en maak werk van je toekomst. Registreer direct!

  Heb je interesse om te werken voor opdrachtgevers van Spinning Top? Vul dan het inschrijfformulier in. Hierna zullen wij telefonisch contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek (remote of op kantoor).

  Wanneer dit gesprek voor beide partijen goed aanvoelt gaan we gezamenlijk op zoek naar opdrachten die bij jouw wensen passen. Daarna bekijken we of de opdrachten ook passen bij jouw beschikbaarheid.

  Zijn er bepaalde vragen of zaken die je wilt bespreken voordat jij je bij Spinning Top aanmeldt neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail of telefonisch. Het is ons doel om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je zorgeloos kan werken bij onze opdrachtgevers. Bekijk ook het inschrijfproces

   Wil jij iedere dag werken met plezier?

   Wat je kunt verwachten
   • Werken voor organisaties in de publieke en maatschappelijke sector en MKB Nederland.
   • Opdrachten bij een klant in de buurt.
   • Een team aan like-minded collega’s waar je mee kunt sparren.
   • Up-to-date blijven van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
   • Opleidingsmogelijkheden die de groei van jou en je onderneming stimuleren.
   • Geen zorgen over het vinden van opdrachten die passen bij jouw doelen, behoeftes en wensen.
   inschrijven

   Uitgelichte opdrachten

   Registreer direct om alle opdrachten te bekijken

   (Ambulant) Jeugd- en jongerenwerker

   24 – 36 uur p.w|Nieuwegein |6 – 12 maanden | Per direct

   Als Jeugd en jongerenwerker vertaal je de doelen, behoeftes, wensen van jeugdige individuen en groepen naar concrete acties en plannen. Dit doe je in samenwerking met diverse netwerkpartners en een leuk team aan collega’s.  Je bent goed in het maken van verbindingen en het coördineren en uitvoeren van maatschappelijke projecten. Dit met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van veerkrachtige identiteiten. Registreer om de details van deze vacature te bekijken.

    Sport- en bewegingscoördinator

   8 – 16 uur p.w| Amsterdam |12 maanden | Per direct

   Doelgroepen enthousiasmeren en stimuleren tot beweging zit in je DNA. Je hebt affiniteit met specifieke doelgroepen en ervaring met sport als middel om achterliggend doelen te bereiken. Je heb ervaring met verslaglegging, rapportages en verantwoordingen. De functie betreft een combinatie van coördinerende uitvoerende werkzaamheden voor diverse (maatschappelijke) sportprojecten, evenementen, sportkampen en sportdagen. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe toppers! Registreer om de details van deze vacature te bekijken.

   Het proces

   Wat je kunt verwachten na inschrijving

   Stap 1: inschrijven

   Inschrijfformulier 

   Stap 2: Gesprek recruiter

   Stap 3: Profiel updaten

   Stap 4: Gesprek field manager

   Stap 5: Welkom bij het team!

   Stap 6: Aanbieding(en)

   Ervaringen van andere professionals

   Het werken als zzp’er via Spinning Top heeft mij veel zorgen ontnomen en ervaring opgeleverd. Mijn online profiel is makkelijk up-to-date te houden. Het persoonlijk contact mijn fieldmanager vind ik prettig, met vragen kan ik altijd terecht, heel prettig!

   Ik ben zelf momenteel op opdrachtbasis aan de slag bij een welzijnsorganisatie. Telkens wacht er een nieuwe uitdaging bij nieuwe opdrachtgevers. 

   Tim

   Jongerenwerker

   Ik begon als tijdelijke invaller als sport & spelbegeleider, maar ben nu onderdeel van een vast team waardoor ik een goed fundament kan leggen voor mijn eigen bedrijf.  Spinning Top stimuleert mijn ontwikkeling als ondernemer en als persoon. Via de community ben ik in contact gekomen met andere ondernemers waarmee ervaringen worden gedeeld. Ik ben hierdoor gemotiveerd om de verwachting van opdrachtgevers en collega’s telkens overtreffen.

   Mitchel

   Sport & bewegingsleider

   Spinning Top vindt steeds de juiste match. Ik ben na mijn studie als zzp’er begonnen en heb me ingeschreven via de site. Er werd persoonlijk contact met me opgenomen en onderhouden. Momenteel werk ik alweer twee jaar via Spinning Top bij diverse opdrachtgevers. Omdat ik opdrachten aangeboden krijg (als aanvulling op mijn eigen opdrachten) kan ik me focussen volledig focussen op het leveren van kwaliteit en de groei van mijn onderneming.

   Twan

   UI/UX Designer / projectleider

   Voor meer informatie en crebonummers klik hier om naar onze pagina te gaan op stagemarkt.

   Contact

   E: info@spinningtop.nl
   ‭T: (020) 215 79 44‬

   Adres
   Chris lebeaustraat 5-E

   1062 DC, Amsterdam.

   KVK:  86407732
   IBAN:  NL59INGB0004280441