Ben jij een zelfstandige professional?

En wil jij samen bouwen aan een waardevolle en langdurige samenwerking, door het succesvol afronden van (tijdelijke) opdrachten? Wij matchen jouw ervaringen, skills en doelen aan potentiële opdrachten.
Registreer nuinloggen

Wat bieden wij?

Door onze persoonlijke en directe aanpak sta jij als zzp’er centraal. Het is ons doel om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je zorgeloos kan werken bij onze opdrachtgevers. 

We bieden je als zzp’er diverse tools aan waarmee jij je skills en deskundigheid kan bevorderen. Je wordt onderdeel van een waardevol netwerk waarin uitdagingen, kansen en succeservaringen elkaar constant opvolgen. 

Spinning Top conformeert zich aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige bescherming.

Ontvang opdrachten, deel je ervaring en expertise en maak werk van je toekomst. Registreer direct!

  Heb je interesse om te werken voor opdrachtgevers van Spinning Top B.V.? Registreer nu en maak je profiel compleet. Hierna zullen wij telefonisch contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek (remote of op kantoor).

  Wanneer dit gesprek voor beide partijen goed aanvoelt gaan we gezamenlijk op zoek naar opdrachten die bij jouw wensen passen. Daarna bekijken we of de opdrachten ook passen bij jouw beschikbaarheid.

  Zijn er bepaalde vragen of zaken die je wilt bespreken voordat jij je bij Spinning Top aanmeldt neem dan gerust contact met ons op. Dit kan per e-mail of telefonisch. Het is ons doel om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je zorgeloos kan werken bij onze opdrachtgevers. Bekijk ook het inschrijfproces

   Wil jij iedere dag werken met plezier?

   Wat je kunt verwachten
   • Werken voor organisaties in de publieke en maatschappelijke sector en MKB Nederland.
   • Opdrachten bij een klant in de buurt.
   • Een team aan like-minded collega’s waar je mee kunt sparren.
   • Up-to-date blijven van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
   • Opleidingsmogelijkheden die de groei van jou en je onderneming stimuleren.
   • Geen zorgen over het vinden van opdrachten die passen bij jouw doelen, behoeftes en wensen.
   Registreren

   Uitgelichte opdrachten

   Wil je deel uitmaken van ons groeiende netwerk van getalenteerde zelfstandige professionals? Het enige wat je hoeft te doen is je te registreren. We nemen contact met je op wanneer er een passende opdracht beschikbaar is.

   Productmanager

   16 -24 uur p.w| Hybride |6 – 12 maanden 

   Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van producten gedurende hun levenscyclus, gebaseerd op marktonderzoek en klantinzichten. Je coördineert productontwikkeling, werkt met verschillende teams, en bewaakt de productprestaties op basis van data en feedback. Je identificeert innovatiekansen en zorgt voor consistente strategie-uitvoering.

   Sterke analytische vaardigheden, uitstekende communicatie- en samenwerkingsskills, en zelfstandigheid.  Als ZZP Product Manager speel je een essentiële rol in onze productontwikkeling en bedrijfsgroei. Interesse? Schrijf je dan in!

   UX Designer

   16 uur p.w| Hybride |6 – 12 maanden 

   Als UX Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van intuïtieve digitale ervaringen. Je voert gebruikersonderzoek uit, creëert wireframes en prototypes, en werkt samen met ontwikkelaars om ontwerpen te implementeren. Je verzamelt gebruikersfeedback en zorgt voor consistentie in het ontwerp. Als UX Designer speel je een cruciale rol in het creëren van boeiende digitale ervaringen voor diverse stakeholders. Interesse? We zien uit naar je sollicitatie en de kans om samen te werken aan ons succesvolle team!

   (Ambulant) Jeugd- en jongerenwerker

   24 – 36 uur p.w|Nieuwegein |6 – 12 maanden 

   Als Jeugd en jongerenwerker vertaal je de doelen, behoeftes, wensen van jeugdige individuen en groepen naar concrete acties en plannen. Dit doe je in samenwerking met diverse netwerkpartners en een leuk team aan collega’s.  Je bent goed in het maken van verbindingen en het coördineren en uitvoeren van maatschappelijke projecten. Dit met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van veerkrachtige identiteiten. Registreer om de details van deze vacature te bekijken.

   Sport- en bewegingscoördinator

   8 – 16 uur p.w| Amsterdam |12 maanden 

   Doelgroepen enthousiasmeren en stimuleren tot beweging zit in je DNA. Je hebt affiniteit met specifieke doelgroepen en ervaring met sport als middel om achterliggend doelen te bereiken. Je hebt ervaring met verslaglegging, rapportages en verantwoordingen. De functie betreft een combinatie van coördinerende uitvoerende werkzaamheden voor diverse (maatschappelijke) sportprojecten, evenementen, sportkampen en sportdagen.  Interesse? Schrijf je dan in. 

   Het proces

   Wat je kunt verwachten na inschrijving

   Stap 1: Registratie

   registratieformulier

   Stap 2: Gesprek recruiter

   Stap 3: Profiel updaten

   Stap 4: Gesprek field manager

   Stap 5: Welkom bij het team!

   Stap 6: Aanbieding(en)

   Ervaringen van andere professionals

   Het werken als zzp’er via Spinning Top heeft mij veel zorgen ontnomen en ervaring opgeleverd. Mijn online profiel is makkelijk up-to-date te houden. Het persoonlijk contact mijn fieldmanager vind ik prettig, met vragen kan ik altijd terecht, heel prettig!

   Ik ben zelf momenteel op opdrachtbasis aan de slag bij een welzijnsorganisatie. Telkens wacht er een nieuwe uitdaging bij nieuwe opdrachtgevers. 

   Tim

   Jongerenwerker

   Ik begon als tijdelijke invaller als sport & spelbegeleider, maar ben nu onderdeel van een vast team waardoor ik een goed fundament kan leggen voor mijn eigen bedrijf.  Spinning Top stimuleert mijn ontwikkeling als ondernemer en als persoon. Via de community ben ik in contact gekomen met andere ondernemers waarmee ervaringen worden gedeeld. Ik ben hierdoor gemotiveerd om de verwachting van opdrachtgevers en collega’s telkens overtreffen.

   Mitchel

   Sport & bewegingsleider

   Spinning Top vindt steeds de juiste match. Ik ben na mijn studie als zzp’er begonnen en heb me ingeschreven via de site. Er werd persoonlijk contact met me opgenomen en onderhouden. Momenteel werk ik alweer twee jaar via Spinning Top bij diverse opdrachtgevers. Omdat ik opdrachten aangeboden krijg (als aanvulling op mijn eigen opdrachten) kan ik me focussen volledig focussen op het leveren van kwaliteit en de groei van mijn onderneming.

   Twan

   UI/UX Designer / projectleider

   Verover de markt met ons!

   Laat elke uitdaging achter je met onze business coaching die leidt tot lucratieve opdrachten

   Voor meer informatie en crebonummers klik hier om naar onze pagina te gaan op stagemarkt.

    

   Servicedesk

   E: info@spinningtop.nl
   ‭T: (020) 215 79 44‬

   Adres
   Jacob van Lennepkade 155 H

   1054 ZL, Amsterdam.

   KVK:  86407732
   IBAN:  NL59INGB0004280441