Persoonlijk ontwikkeling en presteren naar vermogen is waar wij naar streven.

Missie en visie

Wij verenigen passie voor sport, technologie, educatie en persoonlijke ontwikkeling om organisaties en professionals te versterken. Ons doel is om als een strategische en betrouwbare partner te fungeren, die niet alleen de theorie in praktijk brengt, maar ook een duurzame samenwerking en groei faciliteert. Wij bemiddelen in het vinden van de juiste professionals voor elke behoefte, van sportcoördinatoren tot IT-experts, en bieden een fundament voor organisaties om te bloeien.

Als een spin in het web van de steeds veranderende wereld, streeft ons bedrijf ernaar om de voorkeurspartner te zijn voor organisaties die streven naar stabiliteit en groei door middel van visieontwikkeling, strategische samenwerking en implementatie van innovatieve systemen. Wij zien een toekomst waarin onze unieke aanpak organisaties in staat stelt om hun interne processen te optimaliseren en professionals uit diverse vakgebieden te koppelen aan de juiste uitdagingen.

Spinning Top B.V. is ooit opgericht met als doel jeugd- en jongeren middels sport te stimuleren om te werken aan hun toekomst (doelen).

Door de grote vraag naar onze werkwijze en dienstverlening is ons werkveld in de afgelopen 13 jaar uitgebreid naar diverse branches.

Alle kansen, succeservaringen, verbindingen en behaalde projectdoelen komen tot stand uit een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers, netwerkpartners en de professionals en cliënten.

Benjamin Tol

Directeur, Spinning Top B.V.

Verbindend

We zijn de spil tussen het onderwijs, overheden, ondernemingen en persoonlijke ontwikkeling. 

Onze 15 krachten

Zakelijke dienstverlening

Flexibele inzet van professionals, consultancy en projecten.

Voor organisaties

Overheden, bedrijven, onderwijs, instellingen, verenigingen en stichtingen.

Specialistische kennis

Kwaliteit en specialistische kennis tegen een scherpe prijs.

In Nederland en België

Op locatie door heel Nederland en België. Remote internationaal actief.

Branche-ervaring

Spinning Top B.V. heeft al ruim 14 jaar ervaring met het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van uiteenlopende sportieve, maatschappelijke, commerciële projecten voor diverse doelgroepen. In de afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in communicatiewetenschappen en ons team uitgebreid met specialisten uit diverse branches. Als geboren ondernemers weten wij dus alles over ondernemen in verschillende branches namelijk

  • Cultuur, (top)sport en recreatie
  • IT & Communicatie
  • Onderwijs
  • Horeca
  • Vastgoed
  • Zakelijke dienstverlening
  • Groot- en detailhandel

Werkwijze

Wat onze organisatie krachtig maakt is dat wij op een vraaggerichte manier te werk te gaan en de begeleiding aan laten sluiten bij de hulpvraag en mogelijkheden van een systeem. Op deze manier kunnen we ondersteuning bieden op verschillende gebieden tegelijk.

Onze krachten
1.    Van probleem naar aanpak.
2.    Aanpak op operationeel, management- en strategisch niveau.
3.    Niveaus in zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en veerkracht..
4.    Zelfredzaamheid binnen de maatschappij.
5.    Maatschappij en binding.

Ondersteunen

We bieden ondersteuning bij het creëren van een Veilige leef- en leer omgeving. We begeleiden en ontzorgen interne en externe trainers en coaches. We helpen bij het opstellen en verbeteren van een sponsorbeleid, organisatiestructuur of organisatieprocessen. Hiervoor werken wij met diverse professionals samen.  

Perspectief bieden

Wij verlagen drempels en bieden perspectief zodat mensen en organisaties hun draai (weer)  vinden. 

Jaar ervaring

Projecten afgerond

Succesvolle matches

Gemaakte verbindingen

Leren & werken

We bieden mensen de kans om talent te ontwikkelen en oplossingen te bedenken voor hedendaagse probleemstukken of hulpvragen. Zo ontwikkelden wij een zelf  “Grow-Up”

Vertrouwen

We hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede vertrouwensband tussen ons team, partners en relaties. Eerlijkheid, transparantie en betrokkenheid zijn bij ons belangrijke bouwstenen voor langdurige samenwerkingen.

Meedoen & plezier

Denken in oplossingen en niet in problemen. We proberen altijd te focussen op het positieve en  bouwen. Voor de een is meedoen of plezier een bijkomstigheid voor de ander een doel.  

Resultaat en doelgericht

Resultaat behalen met constant de focus op de beoogde doelstellingen en doelgroep. Inzichtelijk middels plannen, rapportages, verslaglegging of prognoses.

Netwerk

Een sterk en gezond netwerk met veel mogelijkheden tot samenwerken, persoonlijke ontwikkeling, horizon verbreding en leuke opdrachten. Bekijk onze partners en opdrachtgevers.

Faciliteren

We organiseren diverse bijeenkomsten. Ook bieden we zowel interne als externe cursussen, opleidingen en trainingen, Impactmanagement en onderzoek. Onze professionals zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Verbinden

We stimuleren de verbinding van Sport & gemeente, Sport & jeugdhulp, Sport & wijk/dorp, Sport & bedrijfsleven, Sport & wetenschap, media & maatschappij.

Privacy

We hechten veel waarde aan het bewaken van de privacy van alle betrokkenen. Waar nodig tekenen we met betrokkenen een geheimhouding overeenkomst. We delen nooit gegevens met derden. Lees hierover meer in ons privacybeleid.

Maatschappelijk verantwoord

Wij zetten onze branche-ervaring in als middel om achterliggende doelen te bereiken op sociaal-maatschappelijk gebied.  

Voor meer informatie en crebonummers klik hier om naar onze pagina te gaan op stagemarkt.

 

Servicedesk

E: info@spinningtop.nl
‭T: (020) 215 79 44‬

Adres
Jacob van Lennepkade 155 H

1054 ZL, Amsterdam.

KVK:  86407732
IBAN:  NL59INGB0004280441