Sport- en spelbegeleider

Almere

€ 25 per uur

Geen | MBO

Wie ben jij?

Als sport- en spelbegeleider ben jij een energiek en enthousiast persoon die houdt van werken met kinderen. Je hebt een passie voor sport en spel en wilt bijdragen aan een veilige en leuke omgeving op schoolpleinen. Enthousiasme en energie om kinderen te motiveren en te begeleiden zit in je bloed. Je hebt een affiniteit met sport- en spelactiviteiten, en je bent betrouwbaar en verantwoordelijk. Je bent bereid om te werken op verschillende locaties in Amsterdam. Ervaring met kinderen is een plus, maar de bereidheid om te leren is essentieel!

Wat ga je doen?

  • Begeleiden en organiseren van sport- en spelactiviteiten tijdens de schoolpauzes.
  • Creëren van een veilige en stimulerende speelomgeving waarin kinderen samen kunnen spelen.
  • Kinderen motiveren en actief betrekken bij de activiteiten.
  • Eventueel meedraaien met naschoolse activiteiten.

Wanneer werk je?

Je werkt in de periode vanaf januari tot en met de zomervakantie 2024, met uitzondering van vakanties en studiedagen. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De werktijden variëren tussen 11:00 en 13:30 uur, afhankelijk van de locatie. Je komt terecht in een organisatie met een dynamische en afwisselende werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt om zelfstandig te werken of opgeleid te worden. Daarnaast draag je bij aan een positieve impact op het welzijn van kinderen. De locaties waar je zult werken zijn verspreid over Amsterdam-Centrum, Zuid en Zuidoost.

Interesse

Heb je interesse in deze uitdagende en leuke opdracht? Registreer dan snel! Naar aanleiding van jouw registratie nemen we contact met je op. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te zorgen voor een fantastische pauze-ervaring voor de kinderen!

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen, hulp nodig, of wil je meer weten over deze opdracht? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder! 

Erika de Jesus

Customer Support