Freelance matchmaker pool

Wij werken samen met een hecht en betrouwbaar team van betrouwbare ZZP'ers die wij zien als partner-collega's. We bouwen samen aan een waardevolle langdurige samenwerking door het succesvol afronden van tijdelijke opdrachten. Wij hebben onze eigen Freelance community waar opdrachten met jouw ervaringen, skills en doelen gematcht worden. Wil jij als ZZP’er ons samenwerken?
Registreer nu

De voordelen van werken als ZZP’ER Bij Matchmaker.

Wat we voor elkaar kunnen betekenen? Door onze persoonlijke en directe aanpak sta jij als zzp’er centraal bij Matchmaker. Het is ons doel om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je zorgeloos kan werken bij onze opdrachtgevers. 

We bieden je als zzp’er diverse tools aan waarmee jij je skills en deskundigheid kan bevorderen. Je wordt onderdeel van een waardevol netwerk waarin uitdagingen, kansen en succeservaringen elkaar constant opvolgen. 

Matchmaker conformeert zich aan de wet- en regelgeving. Dit biedt aan alle betrokken partijen volledige bescherming.

  Wat je kunt verwachten

  Stap 1: Registratie

  Registreer direct 

  Stap 2: Profiel updaten

  Stap 3: Gesprek recruiter

  Stap 4: Gesprek field manager

  Stap 5: Aanbieding

  Stap 6: Welkom bij het team!

  Uitgelichte vacatures

  Registreer direct om alle opdrachten te bekijken

  (Ambulant) Jeugd- en jongerenwerker

  24 – 36 uur p.w|Nieuwegein |6 – 12 maanden | Per direct

  Als Jeugd en jongerenwerker vertaal je de doelen, behoeftes, wensen van jeugdige individuen en groepen naar concrete acties en plannen. Dit doe je in samenwerking met diverse netwerkpartners en een leuk team aan collega’s.  Je bent goed in het maken van verbindingen en het coördineren en uitvoeren van maatschappelijke projecten. Dit met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van veerkrachtige identiteiten. Registreer om de details van deze vacature te bekijken.

   Sport- en bewegingscoördinator

  8 – 16 uur p.w| Amsterdam |12 maanden | Per direct

  Doelgroepen enthousiasmeren en stimuleren tot beweging zit in je DNA. Je hebt affiniteit met specifieke doelgroepen en ervaring met sport als middel om achterliggend doelen te bereiken. Je heb ervaring met verslaglegging, rapportages en verantwoordingen. De functie betreft een combinatie van coördinerende uitvoerende werkzaamheden voor diverse (maatschappelijke) sportprojecten, evenementen, sportkampen en sportdagen. Hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe toppers! Registreer om de details van deze vacature te bekijken.

  ZZP’ers aan het woord

  Het werken als ZZP’er via Matchmaker heeft mij veel zorgen ontnomen en ervaring opgeleverd. Mijn online profiel is makkelijk up-to-date te houden. Het persoonlijk contact mijn fieldmanager vind ik prettig, met vragen kan ik altijd terecht, heel prettig!

  Tim v.d Berg

  Ik begon als tijdelijke invaller als sport & spel begeleider maar ben nu onderdeel van het team. Ik kan oprecht spreken van collega’s op de werkvloer.  Spinning Top stimuleert mijn ontwikkeling als ondernemer en persoon, hierdoor blijft ik gemotiveerd en kan ik de verwachting van mijn collega’s en opdrachtgever telkens overtreffen.

  Mitchel H.

  Spinning Top vindt steeds de juiste match. Ik ben na mijn studie als ZZP’er begonnen. Momenteel werk ik alweer twee jaar bij een vaste opdrachtgever voor 16 uur per week. Door Matchmaker kan ik me volledig focussen op het leveren van kwaliteit.

  Twan S.

  UI/UX Designer

  Voor meer informatie en crebonummers klik hier om naar onze pagina te gaan op stagemarkt.

  Contact

  E: info@spinningtop.nl
  ‭T: (020) 215 79 44‬

  Adres
  Chris lebeaustraat 5-E

  1062 DC, Amsterdam.

  KVK:  86407732
  IBAN:  NL59INGB0004280441